30. tammikuuta 2012

Hammaslääkärillä

Käytin tänään kesken työpäiväni esikoistamme hammaslääkärillä. Luulin, että kyseisellä hammaslääkärireissulla otettaisiin muotti helmilevykiskoa (vai mikä sen virallinen nimi nyt onkaan - en ole vielä oppinut) varten. Olin väärässä. Reissun saldona oli "vain" lähete kaupungin hammaslääkärille muottivaloksen ottamista varten. Lähetteen kirjoittamisen lisäksi sen verran kurkattiin tytön suuhun, että voitiin päättää mihin hampaisiin helmilevykiskon pinteet tullaan kiinnittämään.

Tutkimukset kestivät maksimissaan 15 minuuttia, mutta kaikkinensa koko reissu söi työpäivästäni täydet kaksi tuntia. Olisi ollut enemmän kuin mahtavaa, jos tämäkin suuhun kurkistus olisi saatu sisällytettyä taannoiselle tutkimusjaksolle, koska paikkakin oli sama. No, pääasia, että asiat kuitenkin etenevät. Saapa nähdä, kuinka kauan kestää, että saamme kaupungilta hammaslääkäriajan ja milloin varsinainen helmilevyhoito pääsee viimein alkamaan...

Byrokratian syövereissä asiat etenevät muutenkin verkkaisasti. Tutkimusjaksolla kirjoitettu suositus toimintaterapian jatkamisesta tytöllemme on jo muutaman viikon maannut kaupungin päättävän tahon pöydällä. Milloinhan varsinainen päätös mahdetaan tehdä. Toivottavasti pian. Välillä tuntuu, että tukiasioiden hidas järjestäminen on tahallista, eikä johdu resurssipulasta tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti