11. tammikuuta 2013

Kiusaamista

Tänään esikoiseni opettaja soitti koulusta. Kertoi, että tyttöä oli kiusattu niin, että siihen oli pitänyt puuttua. Tytön koulureppu oli täytetty lumella. Luokan ovi oli jäänyt välitunniksi lukitsematta ja niinpä yksi luokan pojista oli ilmeisesti samalla luokalla olevan tytön idean seurauksena vienyt tyttöni reppuun ison kasan lunta. Asia oli paljastunut ymmärtääkseni seuraavan tunnin loputtua, kun opettaja oli käskenyt lapsia laittamaan kotitehtävämonisteen reppuun. Esikoinen oli alkanut itkemään ja kertonut repussaan olevan lunta :(

Syyllinen on tekonsa tunnustanut ja tämän lapsen kotiin ilmoitettu asiasta. Esikoista asia ei näytä isommin vaivaavan, ainakaan ulospäin, mutta itselläni on asiasta valtavan paha mieli. Miksi minun kiltti ekaluokkalaiseni joutuu kokemaan tällaista? Tyttö, joka ei tee pahaa kärpäsellekään.

2 kommenttia:

  1. Voi ei :( Koulukiusaaminen on vakava asia, joka valitettavasti tuntuu aina vaan lisääntyvän. Onneksi tyttösi opettaja on siihen puuttunut.

    VastaaPoista
  2. Toivon todellakin, että tämä opettajan väliintulo auttaisi tilannetta ja tyttöni kiusaaminen omien luokkatovereidensa taholta saataisiin loppumaan. Opettaja on ilmoittanut kiusaajan vanhemmille asiasta ja heiltä on pyydetty näkemystä siitä, miten tämä asia saadaan selvitettyä loppuun.

    VastaaPoista