8. marraskuuta 2011

Älypää

Tekisi mieli kirjoittaa jotain, mutta ei tunnu olevan mitään järkevää sanottavaa. Taas vasta deletoin viimeisimmän tuotokseni, koska sain itseni kiinni taas kerran vatvomasta samoja asioita. Toistamasta itseäni.

Perheellemme kuuluu tavallista arkea, tai ainakin melkein. Epätavallista on, että mieheni on kertausharjoituksissa ja allekirjoittanut siis pyörittää koko huushollia yksin ja yksinoikeudella.
Vuorokauden kokemuksella voin (vielä) sanoa ettei tunnu missään.

Aamulla esikoiseni jaksoi huvittaa minua taas kerran. Esikoistyttöni halusi katsoa lastenohjelmien sijaan älypää tietopeliä, siis sitä joka pyörii joillakin kanavilla ns. täyteohjelmana. Ja niin sitten katsoikin, sen aikaa että sain saatettua loppuun omat pakolliset ja vähäiset aamutoimeni. Sitten telkkari kiinni ja 100% keskittyminen tyttöihini. Yritti vielä poloinen tallentaa tätä älypäätä myös digiboxille. Lupasin, että tyttöni saa kokeilla pelata kyseistä peliä tänään illalla netistä. Josko siitä pelistä löytyisi vaikka joku lapsille sopivampi versio, jota voisi vähän kokeilla. Lopuksi täytyy vielä mainita, että esikoiseni "telkkarisuosikki" oli pienenä "TV Shop", siinäpä vasta mainio ohjelma lapsosien seurattavaksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti